WELKOM BIJ ROZE VROUWEN VECHTDAL

 

Regio | Werkgroep van Groep 7152

 

Gastvrouw

Herma Rengelink

Telefoon | Mail

06 23 18 88 85

Mail mij

Roze Vrouwen Vechtdal is bedoeld voor alle lesbische, bi-seksuele en transgender vrouwen in haar omgeving.

Elkaar ontmoeten, in een ongedwongen, ontspannen en gemoedelijke sfeer in
o.a. Hardenberg, Dalfsen, Ommen, Lemelerveld, Staphorst en omgeving.

De activiteiten van deze regio/werkgroep zijn te vinden in de volledige agenda.
Voor informatie en opgave kun je mailen naar het e-mailadres zoals dat hierboven onder email/telefoon is aangegeven.

Voor de Agenda Groep 7152
bezoek deze pagina

Op 27 oktober a.s. wordt het Damespad Vechtdal geopend.

Het startpunt is:
Theater De Stoomfabriek
Koninginneplein 2
7721 LS Dalfsen

Daar verwelkomen wij de deelneemsters om 10.30 uur voor inschrijving, de kosten zijn € 5,00 en kunnen bij binnenkomst door ons worden geïnd. Je krijgt van ons een kop koffie of thee aangeboden. Het dagprogramma wordt uitgelegd en een beschrijving van de wandeling is die dag aanwezig.

Het is de bedoeling dat de wandelaarsters tussen 11.15 en 11.30 uur vertrekken en zo rond 16.30 en 17.00 uur terug zijn. Deze aangegeven tijd van terugkomst is een richttijd en kan eventueel wat afwijken.
Na de wandeling is er gelegenheid om in Dalfsen iets te drinken of te eten , kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Onderweg is er gelegenheid voor een sanitaire stop en een kop koffie of thee. Wil je wat anders nuttigen dan kan dat, wel vooreigen rekening. Het theehuis hanteerteen kleine menukaart.

Bij Theehuis de Stokte nemen we een rustpauze en sanitaire stop. Er is gelegenheid voor een kop koffie of thee. Wil je wat anders nuttigen dan kan dat, wel vooreigen rekening. Het theehuis hanteerteen kleine menukaart. Met “opgeladen accu’s“ vervolgen we de wandelroute.

Zorg zelf voor onderweg eventueel een lunchpakketje en drinken. Mochten er dames zijn die de hond mee willen nemen, neem verzorgingsspullen mee voor de viervoeter en let wel niet in elke horeca gelegenheid mogen zij naar binnen. Poepzakjes zijn verplicht in Dalfsen.

Mocht je dieetvoorschriften hebben, meld het ons, kunnen wij het regelen. Laat ons dat weten samen met je opgave naar: Rozegewoondoen@gmail.com.
Het is niet verplicht je op te geven hiervoor maar wel wenselijk. Meer info staat ook op www.vrouweninhetvechtdal-simpsite.nl

Meer informatie?

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!