Groep7152

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Roze Vrouwen Vechtdal

Regio's

Op 1 april 2017 mochten wij een nieuwe regio verwelkomen: Roze Vrouwen Vechtdal
Roze Vrouwen Vechtdal is een activiteitengroep opstarten voor lesbische vrouwen, bi- seksuele vrouwen en transgender vrouwen.
Dus voor vrouwen die van vrouwen houden. Activiteiten  kunnen inhouden, actief, bv fietsen, wandelen, maar ook kookgroepjes , gewoon in ongedwongen sfeer leuke dingen ondernemen
.
De eerste succesvolle activiteit vond plaats op 23 april 2017.

De volgende activiteit is gepland op 8 oktober a.s.
Het is dan de bedoeling  om een herfstwandeling te gaan maken. Plaats van activiteit is dit keer Ommen.

Om 11.00 uur verwachten we jullie voor koffie/thee en versnapering uiteraard, de kosten van deze dag kunnen  dan ook meteen worden afgerekend. De kosten bedragen € 5,00 pp. Donatrices van Groep 7152 betalen € 4,00 pp.

Om ongeveer 12.00 uur gaan we starten met de wandeling. De route krijgen we mee, van de verzamelplek. De afstand bedraagt zo’n 7 a 8 km.
Aan het einde van de wandeling, dat zal zo ongeveer tussen 16.00 en 17.00 uur (tijd is een richtlijn) zijn, zullen we weer terug zijn bij onze verzamelplek. Daar is dan de gelegenheid gezellig wat na te praten en iets te gaan drinken.
Voor wie daarna wil blijven eten (voor eigen rekening) laat het weten bij aanmelding. Er wordt dan gebruik gemaakt van de menukaart. Als je eetvoorschriften hebt, vermeldt dit tijdig bij opgave, dan kunnen wij het voor je regelen!!

Dames met honden, zijn welkom bij de wandeling, maar let wel niet bij alle eetgelegenheden mogen zij naar binnen, houd hier rekening mee!!! Zorg ook voor water en voeding en eventuele poepzakjes!!

Neem goed schoeisel, wat extra droge kleding en eventueel regenkleding mee. Want het is een herfstwandeling en met het weer weet je het immers maar nooit.

Verzamelplek: Stationsrestauratie Ommen. Stationsweg 35 7731 AX Ommen

Gastvrouw is Herma Rengelink
Voor vragen onderweg en/of voor verhindering kunnen je bellen naar 06 23 18 88 85

Voor vragen vooraf kun je Herma mailen.

Voor meer informatie zie de website van Roze Vrouwen Vechtdal

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu